CONTES DE LA BRESSOLA   ESPECTACLE DE CONTES

 

Amics de la Bressola ha impulsat l'edició dels 'Contes de la Bressola', sis contes moderns escrits per Enric Larreula a partir de sis cançons de 'Musiquetes per la Bressola'.

 

 

l'UllDistret ha adaptat alguns d'aquest contes per explicar-los a viva veu, en una sessió que combina la narració amb els jocs participatius i teatrals, on les complicitats i les maneres d'explicar-los, varia segons cada història.

 

Contes per la Bressola (*) neix amb la voluntat de recuperar la tradició oral d’explicar contes a la mainada i ho fa com a prolongació del projecte “Musiquetes per la Bressola”.

 

L’Enric Larreula, reconegut escriptor de contes i llibres infantils ha creat 6 contes a partir de 6 cançons del projecte Musiquetes per la Bressola.

 

Aquesta sessió de contes és per la voluntat de col·laboració i difusió del projectes de les Bressoles i del llibre de Contes de la Bressola

Al contractar aquesta sessió estaràs col·laborant amb l'activitat de les Bressoles de la Catalunya Nord.

CONTES DE LA  BRESSOLA

Narració participativa  

 

Espai escènic 3x5m

Pressa de corrent a 220Wts.

Equip de so

 

Durada 50 min.    

Muntatge 30 min.  

A partir de 3 anys.

FITXA CONTA CONTES BRESSOLA escaleta.pdf
Documento Adobe Acrobat 1.9 MB

INFORMACIÓ ADICIONAL

MUSIQUETES PER LA BRESSOLA

Projecte musical consolidat que vol reconèixer la Bressola, ajudar a divulgar la seva tasca, i si és possible fer una aportació al seu creixement. S'ha aconseguit posar en marxa un projecte juganer perquè estem cantant les cançons de sempre".

 

http://www.musiquetes.cat

 

AMICS DE LA BRESSOLA

Associació per la educació i la cultura.

 

http://www.amicsbressola.cat/

http://www.espaibressola.cat/

 

LA BRESSOLA   

 

Xarxa d'escoles laiques de la Catalunya nord.

http://bressola.cat/